Woensdag 8 april maken wij de rivieren schoon

Op woensdag 8 april 2015 gaan wij het zwerfvuil in de rivieren te lijf.

 

De rivieren de Lange Linschoten, Montfoorstevaart en de Hollandsche IJssel in de driehoek Oudewater, Linschoten en Montfoort gaan bevaren worden. Rederij  De Vrijheid stelt de Amalia deze dag ter beschikking. En ook De Geelbuik van GrachtenvaertOudewater mogen wij belangeloos gebruiken. Zo hopen wij het water en de oevers volledig zwerfvuilvrij te maken, zodat een ieder de komende zomer optimaal kan genieten van deze mooie rivieren. Ook de wegen en bermen langs deze rivieren worden schoongemaakt.

 

We verzamelen om 8:45 u op Noord-IJsselkade met koffie/thee/koek. Om 9:15 u start de ochtendploeg wordt er gestart. Om 12:00 u hopen we op de parkeerplaats in Linschoten aan de Engherzandweg aan te komen. Daar wacht ons broodjes en koffie. Vervolgens vaart en loopt de middagploeg via het centrum van Linschoten naar Cattenbroekerdijk. Via de Montfoortsevaart komen we in Montfoort. Vandaaruit richting Oudewater.

 

Uw hulp kunnen wij daar goed bij gebruiken! Heeft u zin in een nuttige ochtend/middag met gezelligheid en activiteit, dan kunt u zich aanmelden via "online aanmelden" van deze site  of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 06-19468944

 

 

 

 

 

U bevindt zich hier: Home Nieuws & opruimacties Nieuwsoverzicht Woensdag 8 april maken wij de rivieren schoon